Nak Pergi Bercuti Di Bandung Untuk Shopping Sakan?

Pada ketinggian 768meter dari atas permukaan laut menjadikan kota Bandung mempunyai suhu yang lebih sejuk. Sebab itulah shopping di Bandung ini menjadi seronok kerana tidak panas. Selain itu juga kota ini di gelar Paris van Java kerana adanya hotel yang mewah, restoran yang pelbagai masakan, butik yang tersohor dan kedai-kedai pakaian yang murah!

Sekiranya anda ingin membeli belah untuk persediaan

  • Majlis perkahwinan
  • Baju hari raya
  • Jual kembali kepada orang Malaysia
  • Cari telekung murah
  • Kain pasang yang banyak sampai rambang mata

Inilah tempatnya untuk anda.

AWAS! Pastikan bersedia untuk habis duit yang banyak kelak. 🙂

Walaubagaimanpun, selain tempat shopping yang murah Kota Bandung juga memiliki keindahan alam yang indah dan taman tema yang cantik.

pakej ke bandung pakej ke bandung 2018

Jom Pergi Bercuti Di Bandung Tahun Ini

Hubungi travel consultant LexgoTravel untuk consultation secara PERCUMA dan dapatkan sebut harga pakej Bandung 2018 murah hari ini.  Terlalu banyak aktiviti shopping dan keindahan alam di Bandung yang terindah untuk anda.

Tanya travel consultant kami tentang pakej  Bandung yang paling sesuai untuk anda sekarang;

+6 011 21131318 Zul

+6 018 9150156 Bahiyah

+6 012 3314893 Hajar

+6 012 2943638 Sam

atau email ke sales@lexgotravel.com

atau dapatkan FREE Quotation di sini

Kenapa Perlu Ambil Pakej Percutian Bandung Dengan Kami

HOTEL DAN RESORT
Kami carikan dan book di tempat yang dekat dengan bandar. Sangat sesuai sehingga anda boleh jalan sendiri ke kedai runcit atau rasa street food. Tak perlu lagi pening memikirkan hotel yang mana, travel consultant kami akan bantu anda untuk pilih hotel atau resort yang paling sesuai. Pilihan hotel dan resort ini akan bergantung kepada bajet anda untuk 3 bintang atau 4 bintang. Jangan pening lagi, kami mudahkan urusan anda. 🙂

PERJALANAN
Tak perlu pening kepala lagi nak cari supir dan buat bacaan mendalam untuk iternirary anda. Biar kami bantu anda siapkan semua ini. Dari tempat yang popular di kalangan pelancong, cantik untuk bergambar, puas hati untuk shopping (sebab murah) dan tempat masyur di kalangan penduduk tempatan semuanya ada. Travel consultant kami bersedia untuk terangkan lebih lanjut. Lagipun, dah ramai yang puas hati dengan iternirary dan servis yang kami sediakan. Yang pasti waktu solat anda terjaga dan makanan semuanya di restoren yang halal dan sedap.

TEMPAT SHOPPING
Inilah tujuan utama ke Bandung kan! Dengan kami, anda akan di bawa ke kedai kain, kedai kulit, kedai telelung dan segala macam kedai yang murah dan berbaloi. Dah sampai nanti Shopping satu hari pun belum tentu siap pusing semua kedai ini. Antaranya kami akan bawa anda ke Pasar Baru, Floating Market, Cibaduyut, Jalan Cihampelas dan Batik Komat umpanya. Yang pasti kita shopping sakan pada harga murah!

TOUR GUIDE YANG BAIK HATI
Seperti kami juga, travel guide di sana sangat baik hati dan menjaga kebajikan anda. Contohnya jika anda demam atau seumpama inform kami segera dan kami akan bawa anda ke klinik atau hospital berdekatan. Di samping itu, tour guide kami bukan biasa-biasa, tour guide kami mahir dan berpengalaman akan kawasan tempatan. Mereka juga mudah mesra dan faham citarasa orang Malaysia. Kami amat pasti anda juga baik hati sebab orang yang baik akan menarik orang yang baik juga. 🙂

TIKET PENERBANGAN
Untuk airport ke Bandung, sebaiknya pilih terus Airport Husein Sastranegara Bandung. Harga pakej Bandung yang kami tawarkan pula tidak termasuk tiket flight. Anda boleh tiket sendiri atau kami tolong belikan. Tips murah, pastikan anda beli 6 bulan awal untuk harga yang berbaloi. Tak nak terlepas tentang tiket murah? Follow FB kami sekarang. Dari semasa ke semasa kami akan inform jika ada tiket murah!

MUDAHKAN URUSAN ANDA
Ada benarnya tanpa agensi pakej percutian anda boleh pergi bercuti sendiri. Walaubagaimanapun, kami di sini untuk mudahkan urusan anda, Dari tempat tinggal, itenerary perjalanan, kenderaan dan kedai makanan yang halal dan sedap semuanya kami boleh uruskan! Sudah menjadi kepakaran kami untuk membantu anda menyediakan pakej percutian yang selesa, murah dan mudah.

pakej bandung pakej bandung 2018 pakej bandung

Lihat Apa Kata Pelanggan Kami Yang Lepas

pakej bandung pakej percutian ke bandung pakej percutian bandung

Jom Tempah Pakej Bandung Murah Sekarang

Hubungi travel consultant kami hari ini untuk tempah slot pakej ke Bandung 2018. Kami juga sedia menjawab setiap pertanyaan anda dengan senyuman paling baik di dunia. Jom pilih pakej ke Bandung hari ini.

+6 012 3314893 Hajar

+6 018 9150156 Bahiyah

+6 012 2943638 Sam

+6 011 21131318 Zul

atau email ke sales@lexgotravel.com

atau dapatkan FREE Quotation di sini

P/S: Kami juga ada pakej honeymoon Bali Indonesia

 

 

Anda juga mungkin meminati;